Tudományos csapatunk, amely támogatja munkánkat

Dr. Tanya Petrossian, PhD

Epigenetika klinikai vezető

Dr. Tanya Petrossian, az epigenetika világelső és Ph.D. biokémiai és molekuláris biológiai fokozattal rendelkezik . Dr. Petrossian a metiltranszferázom úttörő felfedezését fedezte fel , amelynek eredményeként az Országos Egészségügyi Intézet kinevezte az Egyesült Államok képviseletére a Nobel-díjasok 2010. évi találkozóján .

Ő is úttörő fejlesztését , az első nem-hormon terápiás endometriózis – az első számú oka a meddőség és a fogyatékosság a nők a termékeny évek alatt.

Christopher Collins, MSST, CISSN

Élettani vezető

Chris tapasztalt edző , kutató és terapeuta.

Myerscough College, Edge Hill  és a Queen Margaret Egyetemen végzett,  sportterápiát , orvosi képalkotás és a sport specifikus táplálkozás szakon.

Több profi futballcsapattal dolgozott együtt, a Nestle vállalati jólétével 3 különböző kórházi helyszínen dolgozott, és több prediktív egészségügyi algoritmust tervezett. Christopher úgy véli, hogy a genetikai tudomány a kulcs a teljesítménynövelésheza sportolóknál, bevonva az embereket egészségükbe, és előre jelezve a lehetséges egészségügyi problémákat, mielőtt azok bekövetkeznének.

Dr. Richard Siow, PhD

Tudományos tanácsadó

Dr. Richard Siow a londoni King’s College (KCL) öregedési kutatásainak igazgatója, és a KCL táplálkozási és PhD fokozata a szív- és érrendszeri orvoslásban. A Cambridge-i Egyetem Klinikai Orvostudományi Karának posztdoktori munkatársa volt, mielőtt csoportvezetőként visszatért a KCL-be.

 Korábban a KCL Élettudományi és Orvostudományi Karának dékánhelyettese (nemzetközi) volt és a Royal Biology Society tagja . Szombati időszakot töltött az Unilevernél, mint a Stratégiai Tudomány Csoport tanácsadója, és támogatta az Unilever Bioscience Innovation Hub felállítását a KCL-ben.  

 Kutatásai az egészséges élettartam táplálkozás-táplálkozására és az öregedési mechanizmusokra összpontosítanak . Számos vezető orvosbiológiai folyóiratot jelentetett meg, és az Egyesült Királyság vezetője az Idősödés és Betegségek Nemzetközi Társaságának.

 A genetika és a táplálkozási határok társszerkesztője, valamint az Egyesült Királyság összes pártjának a hosszú élettartamért és a Lancet egészséges hosszú élettartamért felelős parlamenti csoportjának tanácsadó testületének tagja .