Ahol a genetika találkozik az életmóddal!

 

Mit eszel, mit edzel? Vajon mi válik be legjobban?

Mit eszel, mit edzel? Vajon mi válik be legjobban?

A DNS elemzésének lehetősége a leginkább kutatott genetikai értékek megismerése igazi újdonság és egy üde színfolt az orvostudomány és a fitnesz-wellness összefonódásában. A jóllét az egészségnél kezdődik, ugyanúgy ahogyan a jó közérzet és a teljesítőképesség is mind-mind összefüggésbe hozhatók a testi épségünkkel. Azt már korábban, a sport-és diéta divathóbortokat megpiszkálva is kiderítettük, hogy bizony testileg és lelkileg is sokban különbözhetünk és hasonlíthatunk egymáshoz, éppen ezért nem sok jóra vezet, ha mindenkire ugyanazokat a módszereket erőltetjük rá.

2021 diétás trendjei? – Na ne!

2021 diétás trendjei? – Na ne!

Az tény, hogy most 2021-ben a home office dömpingek, házi kenyérsütő bajnokok ligája, majd a kondi bezárások után talán még a szokásosnál is többen érzik fontosnak, hogy (újra) mozogni kezdjenek. Az azonban szintén egy érdekes tendencia, hogy ezzel párhuzamosan hányféle égből pottyant társaság kínál a kétségbeesett közönségnek különféle hangzatos csodákat a plusz kilók leadására, a punnyadt izomzat megduplázására, az anyagcserénk kiegyensúlyozására, és még sorolhatnánk…

Ha személyre szabott meglepetést keresel, itt megtalálod!

Ha személyre szabott meglepetést keresel, itt megtalálod!

Keresgélsz az ajándékok között, figyeled a mérettáblázatokat, az ízeket, illatokat, próbálod beleképzelni magad a szeretteid bőrébe, hiszen a cél az lenne, hogy tényleg nekik való meglepit készíthess? Az ajándék legyen valami igazán hasznos, praktikus, logikus, jópofa, és persze egyedi is. Rengeteg szempont és megannyi kosárba tett, majd kitörölt termék jellemzi a dillemázásunkat ilyestájt. Ráadásul a covid miatt az élmények, utazások, vagy épp belépőjegyek megvásárlása is kiszámíthatatlanságot szül. Nincs egyszerű dolgunk idén, lássuk be!

[convertkit form=1749794]

Ismerd meg a FittGének teszt előnyeit, amelyel magasabb szintre emelheted, életmódodat

 

Health DNS-teszt

Több mint 100 jelentés

Genetikához igazított személyre szabott életmódprogram

  • diéta és táplálkozási jelentés
  • sport és fitnesz jelentés
  • stressz és alvás jelnetése 
  • bőr egészség jelentés
  • egészség
  • származás
  • online támogatás
  • egészség coacing

87 000 Ft

Kapcsolat

+36 20 576 1861
hello@fittgenek.hu