Egyedi DNS-teszt ajándékba?

Keresgélsz az ajándékok között, figyeled a mérettáblázatokat, az ízeket, illatokat, próbálod beleképzelni magad a szeretteid bőrébe, hiszen a cél az lenne, hogy tényleg nekik való meglepit készíthess? Az ajándék legyen valami igazán hasznos, praktikus, logikus, jópofa, és persze egyedi is. Rengeteg szempont és megannyi kosárba tett, majd kitörölt termék jellemzi a dillemázásunkat ilyestájt. Ráadásul a covid miatt az élmények, utazások, vagy épp belépőjegyek megvásárlása is kiszámíthatatlanságot szül. Nincs egyszerű dolgunk idén, lássuk be!

 

Az elmúlt években azonban egyre többen gondolnak az egészség, a fittség, vagy épp a környezetvédelem témaköreire is, ha karácsonyi ajándékról van szó. Nem véletlen és nagyon is jövőbemutató tendencia ez! Mit szólnál hozzá, ha idén egy genetikai térképpel, egy teljesen egyedi önismereti programmal lepnéd meg a szeretteidet? Az önismeretet jelen helyzetben nem a megszokott módon, sokkal inkább biológiai, fizikai szinten kell érteni. Hiszen bele sem gondolunk sokszor abba, mennyi mindent nem tudunk és persze nem is láthatunk a saját szervezetünk működéséből… de mi van akkor, ha mégis? 

 

Egy sportolót szeretnél elkápráztatni?

 

Annak ellenére, hogy bárkinek izgalmas és tanulságos utazás lehet feltárni a génjeiben rejlő információkat, és ezek ismeretében haladni tovább, mégis vannak olyan emberek, akik valószínűleg élnek-halnak egy ilyen tudásanyagért. Ilyenek lehetnek például a sportolók. Akár hobby, akár versenysportolók esetében érvényes, hogy az átlagnál többet és tudatosabban figyelnek a testük apró rezzenéseire. Valószínűleg egy idő utána táplálkozás, a pihenés, a regenerálódás kérdésköreire is fokozottan odafigyelnek. 

 

Vannak azonban olyan pontok, olyan határvonalak, amiket nagyon nehéz, vagy legalábbis nagyon sok időbe telik átlépni. Lehet ez a sérülések kockázatának az állóképességnek, vagy épp az anaerob teljesítménynek a küszöbe. A teljesítmény fokozása, a plusz kilók leadása, vagy épp az izomtömeg növelése érdekében rengeteg módszert kipróbálhatnak, akik ezt célul tűzik ki maguk elé. Nem beszélve a technikai sportokról, ahol a koncentráció, az idegrendszer, a reakcióidő maximális kihasználása a cél! Nekik olyan esszenciális információkat tartogat egy DNS-teszt, ami rövid-és hosszútávon is sorsfordító lehet! 

 

Mindenkinek, aki kíváncsi, vagy aki készül valamire

 

Nagy átlagban sokkal többet törődünk az egészségünkkel például, ha gyermekvállalás előtt állunk. Ez is remek alkalom lehet arra, hogy igazán mélyen megismerjük a saját testünket annak minden előnyével és hátrányával együtt. Fény derülhet egy diétára és táplálkozásra irányuló teszt során akár a cukorbetegségre való hajlam, a koffeinérzékenység, laktózérzékenység hajlamaira. Az anyagcseréd megismerésével szintén fontos következtetéseket vonhatsz le az ideális diétára vonatkozóan. 

 

Ha a középkorú, vagy idősebb korosztály tagjaként már észrevettél magadon bizonyos jeleket például az egészséged romlásával kapcsolatban, akkor szintén jó ötlet lehet a dolgokat alaposabban is megvizsgálni, hiszen így előrelátó módon orvosolhatod, vagy megelőzheted a tüneteket. És persze, ami egy géneken alapuló elemzés legnagyobb előnye: az okokra is rávilágíthatsz! 

 

Több, mint 100 jelentés egyetlen teszt alapján 

 

A jelentésekben olyan érdekességekre is fény derülhet, mint például a nassolási hajlamod… Na jó, ezt inkább hagyjuk! – mondhatod akkor, ha egyébként épp most is majszolsz valamit… Lehetőleg valami édeset… vagy inkább sósat, zsírosat? Belegondoltál már abba, hogy vajon miért kívánod jobban egyiket, mint a másikat?

 

Talán nem is sejted, hogy például valamelyik vitamint, nyomelemet, ásványi anyagot igyekszik pótolni a szervezeted ezzel az égető késztetéssel. Talán a hormonrendszered, vagy épp az elgyötört idegrendszered kiált segítségért, mikor iszonyatosan megkívánod mondjuk a zsírosabb, cukrosabb, savanyúbb, édesebb dolgokat! Mit szólnál ahhoz, ha kiderülne, hogy valójában kinek és minek szólnak ezek az apró jelzőfények? 

 

Testreszabott receptkönyv 

 

A DNS-teszt csomag, amiről beszélünk egy 100 receptből álló gyűjteményt is tartalmaz, amiből konkrét megoldásokból, konkrét receptúrákból is szemezgethetsz az egyéni adottságaid alapján. Kíváncsi vagy, mi lenne akkor, ha minden egyes sejted, minden porcikád megkapná, amire vágyik? Itt az ideje, hogy kezet fogj a génjeiddel és végre közös nevezőre jussatok egy békésebb együttélés és persze sok jó kaja reményében…

 

A Fitt gének csapata most 30% kedvezménnyel is hozzájárul a világ egyik legszemélyre szabottabb meglepetésének lehetőségéhez, ami bizony életre szóló élményt, egészséget és információt jelenthet bárkinek, aki megkapja! Ja és mindezt egy otthoni teszttel, online eredményküldéssel és online tanácsadással spékeljük meg, hogy a járványhelyzet véletlenül se rondíthasson bele a meglepetésünkbe! 

 

Kezd el most!

Fit Health DNS-teszt

Több mint 100 jelentés egy tesztben életmód, táplálkozás, a testmozgás és az egészség szempontjából
N

diéta és táplálkozási jelentés

N

vitamin jelentések

N

sport és fitnesz jelentés

N

étkezési útmutatók, 100 receptel

N

egészséggel és életmóddal kapcsolatos jelentés

N

Könnyen értelmezhető eredmények

N

Személyre szabott ajánlások

N

On-line konzultációs lehetőség

87 000 Ft

-30% karácsonyi ár  94.800 Ft

Hogyan működik?

01

Rendelés

Vásárol meg webáruházunkban a tesztet, és mi elküldjük részedre a mintavételi készletet.

02

Minta elkészítése

Csomagban lévő utasítás szerint végezd el a mintavételt, majd a lehető legrövidebb időn belül, küld vissza részünkre. 

03

Eredmények megtekintése

Laboratóriumukba érkezéstől számítottan, 7-14 napon belül, email értesítést küldünk ha jelentéseid készen állnak. 

Mi az amit kapsz?

Otthoni DNS-teszt készlet

fájdalommentessen és könnyen használható

h

Genetika jelentés

könnyen értelmezhető, személyre szabott online eredményeid, PDF összefoglalóval

Online konzultáció

minden csomag tartalmaz egy online konzultációt egészségügyi szakembereinkkel

Adatvédelem és biztonság

szigorú adatvédelmi politikát alkalmazunk, ISO 27001  biztonsággal

[convertkit form=1752646]

Kövess minket

Kapcsolat

hello@fittgenek.hu